upgrades

Anything not music related ends up in here - a place for our community to chat and joke. You need a thick skin to survive, and don't let the regulars put you off, they're (nearly) all a nice bunch of people.

Moderators: Plexus, jimmy brayks, NSB Mods

User avatar
Plexus
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 575
Joined: Fri Dec 21, 2012 12:21 pm
Location: In your Intarwebs, Eating your PIES!

Re: upgrades

Post by Plexus » Fri May 04, 2018 2:49 pm

I think i got that slowness stuff fixed. maybe. possibly. :violin: :violin: :violin: :violin:
User avatar
jimmy brayks
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 11231
Joined: Thu Jun 05, 2003 1:17 am
Location: ALL UP IN YOUR PIPES
Contact:

Re: upgrades

Post by jimmy brayks » Sun May 06, 2018 9:19 am

I also have a problem that "new posts" button isnt showing me the topics with new posts in. Acting a bit weird. Anyone else getting that?
On Twitter talking bizniss and shit
Purveyor of the egg based setup™
User avatar
Danny
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5920
Joined: Tue May 15, 2007 10:09 am
Location: the Netherlands

Re: upgrades

Post by Danny » Mon May 07, 2018 9:01 am

Working fine for me. One odd things I did notice with the new posts is that they load very slowly for some reason.
When opening this thread from the main offtopic page it opens right away, but from the new posts list it takes a second or 2.
ImageImage
User avatar
Lightshapers
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 6290
Joined: Mon Sep 20, 2010 10:54 am
Location: ooga chaka ooga chaka ooga ooga ooga chaka

Re: upgrades

Post by Lightshapers » Tue May 08, 2018 11:54 am

seems a little sluggish

when i posted in quick reply it didnt post and just took me to the 'normal' reply screen


now the sites all purdy have you got any plans to get people back on here?

also wtf is up with the really high post views? :lol:
User avatar
jimmy brayks
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 11231
Joined: Thu Jun 05, 2003 1:17 am
Location: ALL UP IN YOUR PIPES
Contact:

Re: upgrades

Post by jimmy brayks » Wed May 09, 2018 3:58 pm

Weird. There are 2 buttons, one takes you to the full editor, the other posts - maybe you pushed the wrong one? Quick reply seems to work OK for me.

Dunno whats up with post counts! Maybe Simon does, or maybe its spam bots. Yes the idea is to get people back, but the Radio is priority, as people like FB better than forums it seems.
On Twitter talking bizniss and shit
Purveyor of the egg based setup™
User avatar
Danny
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5920
Joined: Tue May 15, 2007 10:09 am
Location: the Netherlands

Re: upgrades

Post by Danny » Mon May 14, 2018 9:08 am

Maybe it's just my browser (IE11), but I can't see embedded youtube videos anymore. they are not displayed at all.
Correction, I was actually using firefox. I always have both open, so I make mistakes sometimes :cow:
ImageImage
User avatar
jimmy brayks
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 11231
Joined: Thu Jun 05, 2003 1:17 am
Location: ALL UP IN YOUR PIPES
Contact:

Re: upgrades

Post by jimmy brayks » Tue May 15, 2018 6:02 am

Youtube has stopped working for me too, which is very weird. Maybe Simon done something.
On Twitter talking bizniss and shit
Purveyor of the egg based setup™
User avatar
Watoo
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 9679
Joined: Sat Aug 27, 2005 6:04 am
Location: Manchester

Re: upgrades

Post by Watoo » Wed May 23, 2018 9:58 am

Can we get an app for the radio or is there already such an app?
Image
User avatar
Danny
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5920
Joined: Tue May 15, 2007 10:09 am
Location: the Netherlands

Re: upgrades

Post by Danny » Thu May 24, 2018 7:16 am

Forum has slowed down a lot again. It's worst when first loading the page, it gets better after the first page has loaded.
ImageImage
User avatar
jimmy brayks
Site Administrator
Site Administrator
Posts: 11231
Joined: Thu Jun 05, 2003 1:17 am
Location: ALL UP IN YOUR PIPES
Contact:

Re: upgrades

Post by jimmy brayks » Wed Jun 06, 2018 3:36 pm

I fixed the YouTube embed!! yay!
On Twitter talking bizniss and shit
Purveyor of the egg based setup™
User avatar
Danny
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5920
Joined: Tue May 15, 2007 10:09 am
Location: the Netherlands

Re: upgrades

Post by Danny » Thu Jun 07, 2018 6:11 am

Excellent!
Forum is still a bit sluggish, but only on the first open. Once in everything seems to be working just fine.
ImageImage
User avatar
Danny
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 5920
Joined: Tue May 15, 2007 10:09 am
Location: the Netherlands

Re: upgrades

Post by Danny » Tue Jun 12, 2018 6:48 am

Don't know if anything has changed, but performance is really good now.
ImageImage
Post Reply