youtube and vimeo embed are broken

Got a question? Why aren't your posts showing up? Encountered an error? Also the place for letting us know about problems or site improvements.

Moderators: Plexus, jimmy brayks, NSB Mods

Post Reply
Message
Author
User avatar
nic_
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 19754
Joined: Fri Jun 23, 2006 7:17 am

youtube and vimeo embed are broken

#1 Post by nic_ » Fri Sep 07, 2012 12:38 am


User avatar
m0del101
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 7351
Joined: Wed Jul 02, 2003 1:08 am
Location: london

Re: youtube and vimeo embed are broken

#2 Post by m0del101 » Fri Sep 07, 2012 12:40 am


User avatar
m0del101
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 7351
Joined: Wed Jul 02, 2003 1:08 am
Location: london

Re: youtube and vimeo embed are broken

#3 Post by m0del101 » Fri Sep 07, 2012 12:41 am

seems to be working fine for me

User avatar
m0del101
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 7351
Joined: Wed Jul 02, 2003 1:08 am
Location: london

Re: youtube and vimeo embed are broken

#4 Post by m0del101 » Fri Sep 07, 2012 12:42 am


User avatar
nic_
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 19754
Joined: Fri Jun 23, 2006 7:17 am

Re: youtube and vimeo embed are broken

#5 Post by nic_ » Fri Sep 07, 2012 1:00 am

how do u do it
cant work out which bit to paste

moderate
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 72951
Joined: Thu Jul 10, 2003 2:51 pm
Location: in the cupboard

Re: youtube and vimeo embed are broken

#6 Post by moderate » Fri Sep 07, 2012 8:33 am

Its all about counting. If you can count you should be ok.
Enough of this bullshit!

User avatar
nic_
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 19754
Joined: Fri Jun 23, 2006 7:17 am

Re: youtube and vimeo embed are broken

#7 Post by nic_ » Wed Jan 09, 2013 9:28 pm

i still cant work it out
its broken
which bits to use?

Post Reply